Ett PVC-fönster i varje glugg!

Amberline startade i februari 2016, och är generalagent i Sverige för det polska moderbolaget. Vår affärsidé är att öka kunskapen om fönster och dörrar i PVC, och vara ledande inom försäljning av dessa. I dag har endast 2-3 procent av svenskarna PVC i dörrar och fönster, medan siffran ute i Europa är hela 80 procent. PVC ligger i tiden, vilket kommer att visa sig även på den svenska marknaden.

Billigt, underhållsfritt & miljövänligt

Vi säljer fönster och entréer, fasader och tak i aluminium och glas. Vår specialitet är PVC – fönster och dörrar i detta plastmaterial, som är såväl billigt som underhållsfritt och i förlängningen även miljövänligt. Allting vi säljer är måttanpassat, och alla projekt är unika.

Varför började ni jobba med PVC-produkter?

Det fanns inga bra PVC-fönster i Sverige. De tillgängliga var billigare och i sämre kvalitet än de stålförstärkta A-klassade fönster och dörrar vi levererar. Dessutom var de inte anpassade för den svenska marknaden. Vi svenskar är vana vid valfrihet vad gäller färg och form, om fönstren ska vara inåt- eller utgående med mera. Så ser det inte ut i övriga Europa. Amberlines produkter håller en hög kvalitet – tysk kvalitet! Materialet till produkterna tillverkas nämligen i Tyskland. De är godkända enligt byggvarubedömning för PVC – en garanti för kvalitet.

Våra kunder

Våra kunder är byggföretag, fastighetsägare, kommuner och offentlig förvaltning (som slutkund). Oftast säljer vi till entreprenörer som takläggare och husrenoveringsföretag. Vi har ingen försäljning mot privatkunder, men det går att få tag på våra produkter via återförsäljare.

Fördelarna med Amberline

 • Högkvalitativ, säker och energieffektiv standard Europaledande inom högteknologiska lösningar.
 • Högkvalitativa material från världsledande producenter av pro ler,beslagning och glas.
 • Lång erfarenhet av fönsterproduktion.
 • Specialanpassade produkter för att passa byggnader och arkitektur i Sverige.
 • Fönstercerti kat från SP- Sveriges tekniska institut.
  P-Mark Certficate.
 • Fönstercerti kat från IFT – Institute of Window Technology in Rosenheim Germany.
  Q-Zert Certificate.
 • Fönsterfabrik med högteknologiska system och online factory management.
 • Korta leveranstider Kundsupport i varje servicesteg.

 

För mer info om detta:

Kontakta oss

Vi är certifierade genom Sunda Hus & Byggvarubedömningen

Här kan du läsa mer om hur Sunda Hus & Byggvarubedömningen certifierar sina företag och hur vi blivit certifierade.